Mijn droom is dat alle kinderen en volwassenen mogen zijn wie ze ten diepste zijn.

Ik voel en heb mijn hele leven lang al een passie en interesse voor mensen. Ze ondersteunen en uitdagen in hun eigen ontwikkel- en helingsproces, dat is waar ik heel veel energie van krijg en waar ik goed in ben. Ik geloof zo erg in de eigen kracht van het individu (mijn moto was jarenlang niet voor niks "Haal Zelf meer uit jeZelf") en het innerlijk verlangen naar heelwording. Ik wil dan ook niks liever dan jou daarbij helpen om dat (weer) vrij te maken of te ont-dekken. Bovendien weet ik als "ziek" kind, wat het effect van ziekte kan zijn op ouders en op de rest van het gezin. Doordat mijn eigen ouders beiden op een heel andere manier omgingen met mijn (levensbedreigende) ziekte, zijn ze uiteindelijk het contact met elkaar verloren, maar heb ik ook nooit het gevoel gehad dat ze er samen voor mij waren. Daar was ik me nooit zo bewust van, maar sijpelde gedurende mijn leven door alles heen. Inmiddels heb ik daar steeds meer bewustzijn op en ben ik daarin aan het helen, wat overigens geen gemakkelijk maar wel een prachtig proces is.

Door mijn ziekte en jeugd weet ik wat het is om je als kind alleen te voelen. Ik voelde en zag zoveel, maar daar was geen ruimte voor of dat mocht er niet zijn. Het voelt heel sterk in mijzelf als een missie om hierin van betekenis te zijn voor kinderen en papa's en mama's. Dat zij allemaal hun eigen plek kunnen en mogen innemen binnen en buiten het gezin, dat ieder voor zich mag zijn wie hij of zij is en daarin ook gezien wordt.

Als je je aangesproken voelt hoor ik graag van je voor een persoonlijke kennismaking. Ik wil je sowieso van harte uitnodigen om je via facebook, linkedIn, Instagram of Twitter met mij te verbinden!

Ik kijk uit naar onze ont-moeting!

liefs, DanielleOp de hoogte blijven?