Jongeren

 

In deze tijd van steeds sneller en sneller, Social Media, prestatiedruk en (hoge) verwachtingen, is het niet zo heel gek dat je je als jongere steeds minder fijn en thuis voelt. En ben je dan ook nog eens heel sensitief, dan kan het zijn dat je compleet vastloopt, met depressie, burn-out, veel stress, of andere vormen van fysieke of psychische 'ziekte' als gevolg.

Herken je dit en ben je 15 jaar of ouder, neem dan zeker contact met me op. Als je dat heel spannend vindt, laat dat dan een van je ouders doen. Het is sowieso handig om je ouders hierover te informeren.

Tijdens een traject bij mij gaan we samen kijken naar wat jij anders zou willen, wat je zou willen leren, naar wat jij nodig hebt om je weer fijner te voelen. Je zult dan steeds meer en duidelijker gaan zien en voelen dat je gezien en gehoord wordt. Je zal er steeds meer achter komen wat jij zelf wilt en wat je daarvoor kunt doen.

Wat kun je nu het beste doen?

Contact opnemen via +31 6 34 64 1968 (appen mag ook) of per mail. Dan maken we een afspraak voor een eerste (gratis) kennismakingsgesprek. Als je tussen de 15 en 18 jaar bent, is dat altijd samen met één of allebei je ouders. 

Tijdens dat gesprek verkennen we wat nu precies je hulpvraag is en of het klikt. Een vervolgafspraak is altijd één-op-één, (dus zonder je ouders), dit kan zowel face-to-face als online, de keuze is aan jou. 

Belangrijk is nog om te vermelden dat alles wat er tussen ons besproken wordt, altijd tussen ons blijft!

Ik kijk ernaar uit om je te ont-moeten!